Ylvas Rödspättafiléer

4 personer

Ingredienser:
750g Rödspättafiléer
Kräftost-mjukost
Kräftkaviar
Salt
Citronpeppar
1 påse Smögen- eller Hummersås
5cm Purjolök
0,5dl Vatten
Dill
Citron

Tupperwareprodukter:
UltraPlus (3L alt. 2L)
TupperChef sax
Orient kryddkvarn
SnabbShaker
Kockkniv

Klipp isär filéerna på längden med TupperChef sax.
Bred på kräftost och en tunn sträng kaviar på filéerna.
Rulla ihop och ställ på högkant u UltraPlus.
Salta och peppra från Kryddkvarnarna.
Slå över 0,5dl vatten och tillaga vid 750 watt i mikro i3min.
Blanda 1 påse sås med 2dl vatten i SnabbShaker. Häll över fisken.
Skiva purjolöken med Kockkniven och lägg på fisken i UltraPlus.
Tillaga ytterligare 3min vid 750 watt i mikro.
Granera med dill och skivad citron.
Servera med pressad potatis och en god sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0