Spenat muffins
14 stycken
3dl Dinkelmjöl
2½ dl Vetemjöl
3tsk Bakpulver
1tsk Salt
2tsk Oregano
3 Ägg
3dl Gräddfil
3msk Olivolja
½ tsk Sambal oelek
100g Finriven parmesan
250g Hackade bladspenat, tinad urkramad chillipeppar
Blanda alla de torra ingredienserna.
Vispa äggen med gräddfilen. Tillsätt oljan under vispning och rör ner sambal oelek, parmesan och spenat.
Rör ner de torra ingredienserna och krydda med chillipeppar.
Fördela smeten i två silikonform 7 muffins.
Grädda i 200 °C i 20-25 minuter. prova med sticka.
3dl Dinkelmjöl
2½ dl Vetemjöl
3tsk Bakpulver
1tsk Salt
2tsk Oregano
3 Ägg
3dl Gräddfil
3msk Olivolja
½ tsk Sambal oelek
100g Finriven parmesan
250g Hackade bladspenat, tinad urkramad chillipeppar
Blanda alla de torra ingredienserna.
Vispa äggen med gräddfilen. Tillsätt oljan under vispning och rör ner sambal oelek, parmesan och spenat.
Rör ner de torra ingredienserna och krydda med chillipeppar.
Fördela smeten i två silikonform 7 muffins.
Grädda i 200 °C i 20-25 minuter. prova med sticka.
Kommentarer
Trackback