Varm Tomatsallad
100g eller 200g Serrano skinka skuren i tärningar
250g Lättstekt bacon i tärningar
125g Cherrytomater i klyftor
4msk Mozzarella
2msk Olivolja
½ Balsamvinäger
2klyftor Lök hackad i små tärningar
8kvistar Vitlök skuren i små tärningar, färsk basilika, salt och peppar, Rostade pinjekärnor till dekoration
Alla ingredienser utom Mozzarella blandas ordentligt och läggs i UltraPlus Lasagnefat
Mozzarellaosten skärs i tunna skivor, använd gärna äggdelaren
Fördela ostskivorna över tomatblandningen
Placera UltraPlus Lasagnefat i ca 10min tills osten är gyllenbrun
Dekorera med pinjekärnor och servera med ett gott matbröd.
250g Lättstekt bacon i tärningar
125g Cherrytomater i klyftor
4msk Mozzarella
2msk Olivolja
½ Balsamvinäger
2klyftor Lök hackad i små tärningar
8kvistar Vitlök skuren i små tärningar, färsk basilika, salt och peppar, Rostade pinjekärnor till dekoration
Alla ingredienser utom Mozzarella blandas ordentligt och läggs i UltraPlus Lasagnefat
Mozzarellaosten skärs i tunna skivor, använd gärna äggdelaren
Fördela ostskivorna över tomatblandningen
Placera UltraPlus Lasagnefat i ca 10min tills osten är gyllenbrun
Dekorera med pinjekärnor och servera med ett gott matbröd.
Kommentarer
Trackback