Spaghetti Bologanaise

Huvudrätt för 4 personer

Ingredienser:
1 burk hackade tomater
4msk Tomatpuré
2 Vitlöksklyftor
2 Små lökar
500g Nörfärs
2msk Olja
4msk Ketchup
2msk Färsk basilika
½tsk Cayennepeppar
Salt och peppar

Tuppewareprodukter:
UltraPlus (3L)
Konservöppnare
Vitlökspress
Mini quickChef
Rörslev
Orient Kryddkvarn och kryddbehållare
Örtkniv

Öppna burken med Konservöppnaren. Häll tomaterna och puré i UltraPlus.
Pressa vitlöken med Vitlökspressen och häll i UltraPlus.
Skär löken ett par klyftor. Lägg Mini QuickChef och tillsätt på locket. Vrid några gånger fram och tillbaka tills löken är ordentligt hackad. Häll i UltraPlus.
Nötfärs, olja, och ketchup hälls i UltraPlus och blandas med Rörslev.
Hacka basilikan fint med Örtkniven och strö över tillsammans med cayennepeppar från Kryddbehållaren i UltraPlus.
Mal salt och peppar från Kryddkvarnarna över maträtten
Sätt locket på UltraPlus och tillaga i miko vid 750 watt i 6min. ta ut maträtten och rör om. Tillaga i yttligare 6min. vid 750 watt.
Ta ut och rör runt, sätt på locket och låt maträtten vila 3min innan servering.
Servera med spaghetti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0