Bakad pasta med spenat och skinka

(Mordern makaronipudding 4 personer)

300gr Pasta (helst penne)
250gr Fryst hel spenat
200gr Rökt skinka el kalkon
4 st Ägg
250gr Kesella
2dl Mjölk
1tsk Salt
1krm Svartpeppar nymald
1dl Riven lagrad ost

Sätt ugnen på 225grader.
Tina spenaten och koka pastan
Strimla skinkan
Vispa ihop ägg, kesella, mjölk, salt och peppar
Rör ner skinka och spenat i äggsmeten
Låt pastan rinna av ordentligt. Häll den i UltraPlus Lasagnefat
Häll över äggsmeten och strö över osten
Grädda i mitten av ugnen 25-30min

Servera gärna med stekta tomater. God att värma även nästa dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0