Kokosmums
2 msk gelatinpuver + 1,5 dl kallt vatten
4,5 dl strösocker
1,5 dl florsocker
1 äggvita
1.5 dl kallt vatten
2 msk potatismjöl
1 msk vaniljsocker
Till garnering
1 dl kokos
1 msk kakao
Lös gelatinet i vatten i en mugg och låt stå i
5 minuter.
Värm det i micropluskannan i micron tills
gelatinet smält.
Häll resten av ingredienserna i mått och mix
och rör om.
Häll gelatinet i en fin stråle ner i
blandningen under vispning.
Vispa till ett hårt skul i 20-30 minuter.
Blanda kokos och kakao. Häll hälften av
kokosblandningen i silikonform rund.
Bred smeten ovanpå och strö över resten av
kokosblandningen.
Ställ i kyl att stelna. Skär sedan i rutor.
4,5 dl strösocker
1,5 dl florsocker
1 äggvita
1.5 dl kallt vatten
2 msk potatismjöl
1 msk vaniljsocker
Till garnering
1 dl kokos
1 msk kakao
Lös gelatinet i vatten i en mugg och låt stå i
5 minuter.
Värm det i micropluskannan i micron tills
gelatinet smält.
Häll resten av ingredienserna i mått och mix
och rör om.
Häll gelatinet i en fin stråle ner i
blandningen under vispning.
Vispa till ett hårt skul i 20-30 minuter.
Blanda kokos och kakao. Häll hälften av
kokosblandningen i silikonform rund.
Bred smeten ovanpå och strö över resten av
kokosblandningen.
Ställ i kyl att stelna. Skär sedan i rutor.
Kommentarer
Trackback